mebloJOGI® ponosni primalac sertifikata OEKO-TEX® STANDARD 100 – dušeci mebloJOGI

mebloJOGI® postao ponosni primalac OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikata, klase 1!

OEKO-TEX® STANDARD 100 je jedan od najprestižnijih sertifikata u tekstilnoj industriji, prepoznat širom sveta. Naši proizvodi su testirani na više od 1.000 štetnih materija, čime garantujemo potpunu sigurnost i bezbednost za upotrebu. Sertifikat klase 1, koji smo dobili, znači da su naši materijali idealni čak i za najosetljivije korisnike, kao što su bebe i mala deca.

Ključne karakteristike OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikata:

  • Opsežna ispitivanja: Svaka komponenta naših proizvoda, od konca do tkanina, rigorozno je testirana. Proizvodi u kontaktu sa kožom prolaze još strože kontrole.
  • Globalno priznati standardi: Sertifikacija je u skladu sa međunarodnim regulativama poput REACH, CPSIA i ECHA. OEKO-TEX® redovno ažurira kriterijume u skladu s naučnim otkrićima i promenama u regulativi.
  • Sertifikacija za sve tipove proizvoda: Tekstilni proizvodi se klasifikuju u četiri klase prema nameni, uključujući proizvode za bebe i kućni tekstil. OEKO-TEX® takođe sprovodi dodatne provere kao što su testiranja na genetski modifikovane organizme (GMO) u pamuku i upotrebu recikliranih materijala.

Šta ovo znači za vas?

Za vas, kao naše kupce, OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikat klase 1 donosi mnoge prednosti:

  • Bezbedni proizvodi: Proizvodi su bez štetnih materija i potpuno sigurni za najosetljivije korisnike, uključujući bebe i malu decu. Na svakom sertifikovanom proizvodu jasno je istaknuta oznaka OEKO-TEX® STANDARD 100.
  • Transparentnost: Naši proizvodi su nezavisno testirani, a broj sertifikata možete proveriti direktno na etiketi ili na našoj veb stranici za dodatne informacije.
  • Održiva proizvodnja: OEKO-TEX® STANDARD 100 znači da koristimo ekološki prihvatljive procese i sirovine. Podržavamo održive prakse koje smanjuju negativan uticaj na životnu sredinu.
  • Proizvodi visokog kvaliteta: Naš širok asortiman proizvoda je sertifikovan, pružajući vam bezbednost i kvalitet koji su pogodni za sve – od beba do onih kojima je zdravlje na prvom mestu.

Šta sa proizvodima pre sertifikacije?

Ne brinite! Naši materijali su i ranije bili sertifikovani i sigurni za upotrebu. Ovaj sertifikat potvrđuje da su i naši gotovi proizvodi, dušeci sada prošli čitav proces sertifikacije, dodatno garantujući kvalitet.

Kako proveriti validnost sertifikata?

OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikat možete lako proveriti unosom broja sertifikata na ovoj stranici.

BENEFITI od JOGI® dušeka podrazumevaju vrhunsku podršku i udobnost, zdrav i miran san.

  1. CORE – Napredno ergonomsko jezgro sa što više zona komfora obezbeđuje aktivnu podršku, sa akcentom na vrhunsku sposobnost izolacije pokreta, što je posebno važno za partnere koji dele postelju.
  2. DOUBLE COMFOR Obostrano garnirani dušeci od najkvalitetnijih materijala obezbeđuju produženi vek trajanja dušeka i svakako obezbeđuju dugotrajnije uživanje u vašoj postelji.3.
  3. COVER Raskošne štepane navlake sa ispunom takođe doprinose udobnosti. Luksuzne navlake poput mebloJOGI® X Static®, 3D CARE® i WoodWork® ispunjavaju najzahtevnije zahteve spavača.

Posetite naše salone u srcu Beograda i Novog Sada. Upoznajte ljubazno osoblje, koje će vam, pomoći u odabiru kvalitetnog dušeka, i testirajte sami proizvode na licu mesta. Očekujemo vas!

mebloJOGI salon Novi Beograd

Jurija Gagarina 22d, A Blok 11070 Novi Beograd

mebloJOGI salon Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 97 11050 Beograd

mebloJOGI salon Novi Sad

Uspenska 16 21000 Novi Sad

 

 

 

 

 

 

 

 

--

godina tradicije

--

+

kupaca koji spavaju na mebloJOGI®

--

opremljenih hotela
Logo Header Menu