Ambasador dušeka mebloJOGI® Platinum 2020. – Tadej Pogačar

Naša kompanija MebloJOGI  s ponosom ističe da je jedan od ambasadora dušeka mebloJOGI® PLATINUM, Tadej Pogačar. Profesionalni biciklista, trostruki pobednik Tour de France, izabrao je 2020. godine dušek mebloJOGI® PLATINUM.

Tadej Pogačar je ambiciozan, uporan i pozitivan dečak iz Gorenja, koji obara svetske biciklističke rekorde. Dvadesettrogodišnji Tadej iz rodnog Klanca interesovanje za sport pokazao je sa nepunih 10 godina, kada je vozio svoju prvu biciklističku trku kod Kranja. Počeo je da trenira biciklizam u biciklističkom klubu Rog Ljubljana, a već 2009. godine ostvario je prvu biciklističku pobedu na usponu na Krvavec. Nakon srednje mašinske škole upisao je Fakultet za menadžment u sportu u Kranju.

Više ovde

Tadej Pogačar, profesionalni biciklista, trostruki pobednik Tour de France, izabrao je dušek mebloJOGI® PLATINUM

Tadej Pogačar, profesionalni biciklista, trostruki pobednik Tour de France, izabrao je dušek mebloJOGI® PLATINUM. Kao što Tadej ne pristaje na kompromise na putu do vrha, tako ni naš Platinum dušek ne pravi kompromise kada je u pitanju udobnost i kvalitet.

Naša kompanija mebloJOGI s ponosom ističe da je Tadej Pogačar, jedan od najvećih svetskih sportista,  ambasador našeg dušeka meblo JOGI Platinum 2020.godina.

Prema merama i uz konsultacije sa našim savetnicima u mebloJOGI® -ja, Tadej je najviše impresionirao mebloJOGI® Platinum dušek. Posle dužeg probnog spavanja na njemu, Tadej je rekao da mu san obnavlja, a posle treninga se budi regenerisan i energetski spreman za novi aktivan dan.

Izuzetno smo srećni i počastvovani što Tadej veruje u kvalitet mebloJOGI® i koristi naš dušek.

Tadej Pogačar ambasador dušeka mebloJOGI® Platinum – 2020. godina.

Kao što Tadej ne pristaje na kompromise na putu do vrha, tako ni naš mebloJOGI Platinum dušek ne pravi kompromise kada je u pitanju udobnost i kvalitet.

Spajajući vrhunsku tehnologiju sa besprekornom udobnošću, verujemo da će vam Platinum dušek pružiti snove vredne šampiona.

BENEFITI od JOGI® dušeka podrazumevaju vrhunsku podršku i udobnost, zdrav i miran san.

  1. CORE – Napredno ergonomsko jezgro sa što više zona komfora obezbeđuje aktivnu podršku, sa akcentom na vrhunsku sposobnost izolacije pokreta, što je posebno važno za partnere koji dele postelju.
  2. DOUBLE COMFOR Obostrano garnirani dušeci od najkvalitetnijih materijala obezbeđuju produženi vek trajanja dušeka i svakako obezbeđuju dugotrajnije uživanje u vašoj postelji.3.
  3. COVER Raskošne štepane navlake sa ispunom takođe doprinose udobnosti. Luksuzne navlake poput mebloJOGI® X Static®, 3D CARE® i WoodWork® Feran Ice®  Technology ispunjavaju najzahtevnije zahteve spavača.

Posetite naše salone u srcu Beograda i Novog Sada. Posetite nas i otkrijte zašto je mebloJOGI® prva opcija kada je u pitanju udobnost i kvalitet! Neka vaš san nosi naziv vrhunskog brenda. Očekujemo vas!

mebloJOGI salon Novi Beograd

Jurija Gagarina 22d, A Blok 11070 Novi Beograd

mebloJOGI salon Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 97 11050 Beograd

mebloJOGI salon Novi Sad

Uspenska 16 21000 Novi Sad

 

 

 

 

 

 

 

 

--

godina tradicije

--

+

kupaca koji spavaju na mebloJOGI®

--

opremljenih hotela
Logo Header Menu